Košarica  

Ni izdelkov

Poštnina 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno

Spletna trgovina www.trendom.si deluje v podjetju:

Trgovinska dejavnost, Jožef Unuk s.p.

Ul. Heroja Šlandra 19

2000 Maribor.

Trendom ( v nadaljevanju prodajalec) posluje v obliki spletne trgovine. Spletna trgovina www.trendom.si deluje 24 ur na dan, vse dni v letu. Uporaba je brezplačna. S potrditvijo naročila je kupec oddal naročilo, ki se obdela glede na možne plačilne pogoje.


1. NAROČANJE ARTIKLOV


-       Navodilo

V spletni trgovini dodate želene nalepke v košarico tako, da kliknete na ikono Dodaj v košarico . Za pregled košarice, kliknete gumb Košarica na levi strani strani. V nakupovalni košarici so  zbrani podatki o vašem naročilu (izbrane nalepke, njihova količina in cena). V pregledu košarice lahko spreminjate količino nalepk ali izbrane nalepke odstranite iz košarice.


-       Prijava

Nakup opravite tako, da kliknete gumb Naprej. Če ste se že kdaj prej prijavili v E-trgovino, vnesete svoj e-poštni naslov in geslo, če pa se prijavljate prvič, morate registrirati in aktivirati uporabniški račun. Zaradi zagotavljanja varnosti in resničnosti podatkov, je za nakup preko spleta potrebna registracija v www.trendom.si trgovino. Po prijavi še enkrat preglejte vsebino košarice in nadaljujete s klikom na »Naslovi«, kjer vpišete naslov, na katerega želite prejeti naročilo ("Vaš naslov za dostavo") in naslov, na katerega želite da bo račun izstavljen ("Vaš naslov za plačilo"). Izberite polje »Dostava« in s klikom na prazni kvadratek označite polje Pogoji (»Strinjam se s pogoji in jih sprejemam«). Kliknite na polje naprej in  izberite način plačila. V zadnjem koraku vam preostane še samo pregled podatkov in potrditev naročila (klik na "POTRJUJEM NAROČILO"). V primeru da želite spremeniti podatke kliknite na "NAZAJ".


-       Potrdilo o naročilih

Na vaš e-naslov boste najprej prejeli obvestilo o obdelavi naročila. Nato boste prejeli potrditev naročila, artikle pa bomo skupaj z računom dostavili na izbran naslov. V primeru, da želite dodatne informacije v zvezi z vašim nakupom, se sklicujte na referenčno številko naročila, ki jo najdete v prejetem potrdilu o naročilu.


-       Izbiranje artiklov

Stenske nalepke izbirate s pomočjo menija v levem delu okna pri čemer si izberete najprej glavno skupino in nato želeno stensko nalepko iz izbrane glavne skupine. Če želite izvedeti več o želeni stenski nalepki, kliknite na prikazano sliko  izbrane stenske nalepke.


-       Pregled košarice

Pri vpogledu v košarico lahko spreminjate naročeno količino ali brišete artikle iz košarice.


-       Naročanje blaga

Ne pozabite navesti svojih podatkov : 

- ime in priimek

- naslov

- kraj s poštno št.

- tel.št.

– gsm

V kolikor opazite, da ste se pri naročanju zmotili, nam do dneva sprejema naročil to sporočite, da popravimo Vaše naročilo. Po tem dnevu naročila ni mogoče spreminjati. Pri naročanju nam vedno dopišite svoje podatke. V kolikor nam pri naročilu ne dopišete vseh podatkov, Vašega naročila ne moremo sprejeti. Kakršnakoli vprašanja glede naročanja ali artiklov ali nejasnosti nam posredujte na email:  info@trendom.si. Pri naročanju izbranega blaga imate možnost plačila ob prevzemu ali predhodnem bančnem nakazilu.


-       Splošni pogoji

Cene veljajo do preklica. Naročilo velja kot pogodba.


2. SKLEPANJE POGODBE

Naročilo je potrjeno, ko kupec prejme avtomatsko poslani e-mail s potrdilom o prejemu naročila, ki ni potrdilo, da je izdelek na zalogi, ampak Vas le obvesti, da je sistem prejel vaše naročilo in da je stekel postopek odpreme. Kupoprodajna pogodba je sklenjena, ko prodajalec po elektronski pošti potrdi kupčevo naročilo za nakup blaga.


3. ZAUPNOST PODATKOV

Podatki, ki jih posreduje kupec, so strogo zaupni, in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-popr.) in Zakonu o varstvu potrošnikov - ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo - Uradni list RS, št. 14/03)4. CENE IN VELJAVNOST PONUDBE

Tečaj evra je izračunan po centralnem paritetnem tečaju (1 EUR = 239,64 SIT). Prodajalec ni davčni zavezanec. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, bo prodajalec kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Kupec plača blago z gotovino ob prevzemu po dostavni pošti Pošta Slovenije po povzetju ali predhodnem bančnem nakazilu. Razni popusti in akcije izdelkov ne veljajo za nalepke izdelane po naročilu, nalepke za stekla, nalepke za avte, samolepilne, papirnate fototapet, flis in ostale fototapete in tapete.


5. DOSTAVA

Blago, naročeno v spletni trgovini trendom.si, gre na pot v najkrajšem možnem času. Da bi naročene stenske nalepke dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Običajno je to paketna dostava Pošte Slovenije. Če kupca ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko prevzame paket na najbližji pošti.


Akcije, popusti in darilni boni

 

Helloween popustHelloween podarja 20% popust. Ponudba velja do 31. oktobra 2016

20% popust velja za vse stenske nalepke iz naše ponudbe.
Koda za popust: HELLOWEEN
Za uveljavitev 20% popusta vpišite HELLOWEEN v oblaček, ki se nahaja v vaši košarici. 
Popust velja za vse stenske nalepke iz naše ponudbe, razen za že znižane izdelke. Popusti se ne seštevajo.

Helloween popust -20% na vse stenske nalepke! Velja od 15.10 do 31.10.


Darilni boni

Izdajatelj darilnih bonov Trendom (v nadaljevanju darilni bon) je Jožef Unuk s.p., Ul. Heroja Šlandra 19, 2000 Maribor. Darilni bon je plačilno sredstvo enakovredno gotovini. Darilni bon se kot plačilno sredstvo lahko uporablja v spletni trgovini www.trendom.si. Darilnega bona  ni mogoče zamenjati za gotovino. Plačilo darilnih bonov je mogoče z gotovino ob prevzemu ali s plačilom po predračunu.  Darilni bon ni potrebno izkoristiti v celoti. V kolikor ne boste darilnega bona izkoristli v celoti boste za preostali znesek prejeli nov darilni bon v elektronski obliki (na vaš e-poštni naslov boste prejeli novo kodo za darilni bon, ki bo vseboval preostanek vašega dobroimetja). Poškodovanega ali kako drugače neveljavnega darilnega bona iz katerega ni razvidna koda trgovec ni dolžan sprejeti. V primeru suma o ponarejenosti bona, kraji ipd. se obvestijo uradne osebe. Izdajatelj darilnih bonov Jožef Unuk s.p.imetniku darilnih bonov ne krije nobene škode,  nastale zaradi njihove izgube, odtujitve, uničenja ali zaradi poteka njihove veljavnosti. Na darilnem bonu je odtisnjen datum veljavnosti. Unovčenje darilnih bonov je možno le do navedenega datuma veljavnosti. Veljavnost darilnega bona je 6 (šest) mesecev od dneva nakupa.-       POŠTNINA

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljavca. V primeru, da na kupčevem naslovu v trenutku dostave ni možen prevzem oz. plačilo blaga, bo dostavljavec pustil pisno obvestilo za prevzem na lokalni pošti Pošte Slovenije. Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljavca. Plačilo je gotovinsko. Prodajalec zaradi lažjega poslovanja in v korist kupca obračunava pavšalno ceno poštnine in pakiranja v vrednosti 3,70 evrov za vse pakete. Ob nakupu nad 30€ BREZPLAČNA poštnina!


6. DOBAVNI ROK

Za izdelke je dobava blaga tri do osem  delovnih dni v dopoldanskem času z izjemo samolepilnih in papirnatih fototapet, računano od dneva potrditve kupčevega naročila. Ob naročilu večjih količin stenskih nalepk se lahko čas dobave poveča, kupec bo o dobavnem roku obveščen. V kolikor kupcu ob naročilu večjih količin stenskih nalepk dobavni čas ne ustreza lahko odstopi od pogodbe. Koliko količinsko znašajo večje količine stenskih nalepk odloča prodajalec sam. Prodajalec ne nosi nobene odgovornosti v primeru neizpolnitve naročila in lahko razveljavi, zavrne ali odstopi od pogodbe ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.


7. PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA IN VRAČILO BLAGA

Kupec ima pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga obvesti prodajalca in sicer po pošti (Trgovinska dejavnost, Jožef Unuk s.p., Ul. Heroja Šlandra 19, 2000 Maribor) ali na kontaktni email: info@trendom.si, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora prodajalcu vrniti najkasneje v tridesetih (30) dneh po sporočilu o odstopu. Vračilo plačil mora prodajalec opraviti najkasneje v tridesetih (30) dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodb. nalepke morajo biti nerabljene, nepoškodovane in v embalaži v kateri ste jo prejeli ali v embalaži v kateri se nalepka ne more poškodovat oziroma kakorkoli izgubit svojih lastnosti. Priložena mora biti kopija računa. Možnost vračila ne velja v primeru, da je bila nalepka uporabljena ali nepravilno nameščena(glej navodila za uporabo). Možnost vračila tiskovin ne velja v primeru, če ni bila datoteka primerno barvno pripravljena! Vse datoteke za tisk morajo biti barvno usklajene po barvni lestvici CMYK. Če želite, da je tiskovina popolnoma barvno usklajena z izvirnikom nam pošljite obstoječi vzorec ali zahtevajte testni tisk. Za vse tiskovine izdelane po naročilu ne odgovarjamo za kakršna koli barvna odstopanja v kolikor niso bile pripravljene v CMYK barven profilu! Stenskih nalepk, tiskovin po naročilu, nalepk po meri, nalepk za steklo, avto nalepk in ostalih pri nas proizvedenih nalepk ni mogoče vrniti, ker so vse narejene po naročilu. Pred oddajo naročila lahko zahtevate brezplačen vzorec barve folije ali testni vzorec tiska. V kolikor niste zahtevali brezplačnega vzorca barve folije ali testnega vzorca za tisk, vračilo blaga zaradi neustreznosti barve ni mogoče.


8. SKLEPANJE IN ARHIVIRANJE POGODBE

Pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. Sklenjene pogodbe med naročnikom in prodajalcem se v elektronski in pisni obliki arhivirajo na sedežu podjetja Trgovinska dejavnost, Jožef Unuk s.p., Ul. Heroja Šlandra 19, 2000 Maribor. Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na: info@trendom.si. Sklenjene pogodbe (računi) se hranijo v skladu s pravilnikom in so kupcu dosegljive v primeru posredovane zahteve. Evidence kupcev hrani Trgovinska dejavnost, Jožef Unuk s.p. in se ne posredujejo tretjim osebam. Trgovinska dejavnost, Jožef Unuk s.p. jih lahko uporabi za obveščanje svojih strank o akcijah in podobno.


9.  REKLAMACIJE

Reklamacije, ki se pošiljajo s paketno distribucijo, morajo biti predpisano zapakirane v kartonski tulec ali v embalaži v kateri se stenska nalepka ne more poškodovat oziroma kakorkoli izgubit svojih lastnosti. Vse reklamacije, nepravilno zapakirane ali tiste, pri katerih je prišlo do vidnih mehanskih poškodb pri transportu, ne bodo prevzete s strani prodajalca temveč bodo vrnjene pošiljatelju na njegov strošek.

 

 

OPOZORILO!

 

Lepila motiva se ne dotikajte s prsti, ker ga s tem slabite. Trend stenske nalepke so namenjene samo za notranjo uporabo. Podlaga nameščanja mora biti trda, ravna, čista in suha. Za glajenje uporabite samo priložen Oracal aplikator, da preprečite poškodbe Trend stenske nalepke.

 

V kolikor mislite, da so navodila za uporabo nepopolna, nerazumljiva ali pomankljivo napisana, nam pred uporabo Trend stenske nalepke pišite v elektronski obliki na: info@trendom.si ali pisno na naslov: Jožef Unuk, Ul. Heroja Šlandra 19, 2000 Maribor.

 

 Za poškodbe zaradi neupoštevanja navodil za uporabo ne odgovarjamo.
POŠKODBE PRI TRANSPORTU

Prodajalec ne odgovarja za morebitne poškodbe pri transportu, ki so nastale, pri pošiljanju in prejemanju reklamacij. Kupec je dolžan pri prevzemu pošiljke praviloma pregledati njeno vsebnost. V primeru poškodb pošiljke je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) prinesti na lokalno pošto Slovenije in skupaj s poštnim delavcem sestaviti uradni zapisnik o poškodbi pošiljke. Kupec bo odstopil pošiljko, katera bo skupaj z uradnim zapisnikom na stroške pošte poslana na naslov Pošte Slovenije,2000 Maribor. Po prejemu poškodovane pošiljke bo pošta Maribor obvestila prodajalca, ki bo v najkrajšem roku poslal kupcu nov izdelek oz. pošiljko.


REKLAMACIJA IZDELKOV

Kupec na lastne stroške pošlje izdelek z napako na naslov prodajalca. Če prodajalec ugotovi, da je reklamacija upravičena, bo izdelek zamenjal ter ga na svoj strošek poslal kupcu najkasneje do 45 dni. Če pa ugotovi, da je do napake na izdelku prišlo zaradi nepravilnega ravnanja kupca, bo prodajalec izdelek poslal nazaj kupcu na njegov račun. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo! Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne najkasneje v 15 dneh in sicer z poštno nakaznico ali z nakazilom na tekoči račun. V primeru vračila kupnine s poštno nakaznico stroške poštne nakaznice krije kupec. Omogočamo tudi zamenjavo artikla.


10. ŠKODA

Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitno škodo, nastalo zaradi nepravilne oz. malomarne uporabe prodajalčevih izdelkov.


11. TREND STENSKE NALEPKE , AVTO NALEPKE, DEKORACIJE ZA STEKLO, SAMOLEPILNE FOTOTAPETE, FOTOTAPETE

Stenske nalepke so namenjene notranji uporabi na trdih, suhih, ravnih in čistih površinah. Avto nalepke so namenjene uporabi na trdih in čistih podlagah avtomobilov. Prodajalec ne odgovarja za  kakršnekoli morebitne poškodbe podlage na katero se nanašajo nalepke. Prodajalec prav tako ne odgovarja za poškodbe nalepk in podlage na katero se nalepko nanaša v primeru nestrokovne uporabe ali neupoštevanja priloženih navodil za uporabo. V kolikor mislite  da so navodila za uporabo nepopolna, nerazumljiva ali pomanjkljivo napisana nam pred uporabo nalepke, pišite v elektronski obliki na: info@trendom.si ali pisno na naslov: Jožef Unuk, Ul. Heroja Šlandra 19, 2000 Maribor. Barve nalepk, ki so izdelane iz sijajnih, vodoodpornih, zunanjih in vseh ostalih folij, ki niso namenjene stenski dekoraciji se razlikujejo od prikazanih barv nalepk. Dejanske barve nalepk se lahko razlikujejo od prikazanih, zaradi uporabe različne strojne opreme ali nastavitve le-te.

 

Pomembno!

Za vse nalepke iz naše ponudbe velja, da morajo bit površine nameščanja, suhe, čiste, ravne in nemastne. V kolikor ste sveže pobarvali stene priporočamo, da nalepke namestite šele 3-4 tedne po barvanju, da se barva dodobra posuši. Na novo lakirane stene se naj sušijo vsaj 5 tednov pred namestitvijo nalepk. Nalepke se ne prilepijo na nobene oljnate barve, barve ki vsebujejo silikon, latex in druge mastne sestavine. V primeru, da ne poznate sestavo barve se pred namestitvijo nalepke o sestavi barve posvetujte z prodajalcem kjer ste kupili barvo. Stenske nalepke brez težav namestite na klasične barve (jupol, jupol trend...), skratka na vse barve izdelane na osnovi vodne disperzije.
12. PRAVICE INTELEKTUALNE LASTNINE

Spletna stran je za namen tega pravnega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.trendom.si (v nadaljevanju: Spletna stran). Avtorska dela, ki so na kakršenkoli način vključena v Spletno stran (na primer vsebine, članki, avdiovizualna dela, slikovni material in podobno) so avtorskopravno varovana. Vse pravice pridržane. Uporabnik lahko uporablja vsebine na Spletni strani izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin Spletne strani (na primer kopiranje, reproduciranje, distribuiranje...) v komercialne namene je prepovedana.


Omejitev odgovornosti

Trgovinska dejavnost, Jožef Unuk s.p. se bo trudila, da bodo podatki na Spletni Strani pravilni in ažurni, vendar Trgovinska dejavnost, Jožef Unuk s.p. niti druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izdelavi Spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah Spletne strani ne more biti odgovorna za navadno škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi uporabe Spletne strani ali nezmožnosti uporabe le-te. Trgovinska dejavnost, Jožef Unuk s.p. se bo trudil za nemoteno delovanje Spletne strani, vendar ne more biti odgovoren za navadno škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi motenega delovanja Spletne strani. Podatki, ceniki, slikovni material ter druge informacije in gradiva na Spletni strani so zgolj informativne narave. Trgovinska dejavnost, Jožef Unuk s.p. lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni Spletno stran.


Varstvo podatkov

Kakršnekoli podatke, ki jih Trgovinska dejavnost, Jožef Unuk s.p. pridobi na kakršenkoli način preko Spletne strani, so namenjeni izključno za komercialno rabo Trgovinska dejavnost, Jožef Unuk s.p. in jih Trgovinska dejavnost, Jožef Unuk s.p. varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001).


Splošno

Za morebitne spore iz naslova uporabe Spletne strani se uporabi slovenska zakonodaja. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišče v Mariboru. To pravno obvestilo lahko Trgovinska dejavnost, Jožef Unuk s.p. kadarkoli spremeni brez predhodnega obvestila. Z uporabo Spletne strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja. Za vsa vprašanja v zvezi s tem pravnim obvestilom se prosimo obrnite na: info@trendom.si Advertising
Advertising
Advertising
Naročilo