Košarica  

Ni izdelkov

Poštnina 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno

Oglejte si kratka navodila za namestitev nalepk in fototapet iz naše ponudbe.

Namestitev stenske nalepke


Površina, na katero boste namestili stensko nalepko, mora biti ravna, čista, suha in nemastna. Priporočamo da mesto namestitve predhodno očistite s SUHO krpo, da odstranite prah in druge nečistoče. Nalepko razvijte na trdo podlago, da bo zadnja stran obrnjena proti vam in počakajte, da se nekoliko zravna na sobni temperaturi. S priloženim aplikatorjem za glajenje močneje pogladite po vsej zadnji površini. Z zgornje, zadnje strani odlepite nekaj centimetrov nosilnega sloja in ga prepognite. Nalepite na prej označeno mesto in nato počasi odstranjujte zadnji sloj, istočasno pa drgnite z aplikatorjem po zgornjem sloju. Ko končate,  enakomerno odlepite zgornji sloj(prozorni).Podrobnejši opis namestitve nalepke za steno prejmete ob naročilu. Priporočeni pripomočki za namestitev: Orafol PVC aplikator, olfa nož, zaščitni krep trak, meter in pisalo. Vse potrebne pripomočke najdete v kategoriji Pripomočki. 

Namestitev dekoracije za steklo

 

Površina, na katero boste namestili nalepko, mora biti popolnoma ravna, čista, suha in nemastna. Priporočamo da mesto namestitve predhodno očistite, da odstranite prah in druge nečistoče. Nalepko razvijte na ravno in čisto podlago in jo pustite nekoliko časa na sobni temperaturi, nato s priloženim aplikatorjem za glajenje močneje pogladite nalepko po vsej površini. Na mesto namestitve razpršite vodo z razpršilko. Previdno odstranite nalepko z prenosno folijo iz podlage. Nalepite nalepko na želeno mesto, ki ste ga poškropili z vodo. V naslednjem koraku z priloženim aplikatorjem previdno izpodrinite vse nastale zračne mehurčke nato pustite nalepko nekoliko časa da se le ta prilepi na podlago. V zadnjem koraku je potrebno le še odstranit prenosno folijo, ki prekriva Vašo nalepko. Priporočeni pripomočki za namestitev: Orafol PVC aplikator z klobučevino ali klobučevinasta gladilka, olfa nož, zaščitni krep trak, meter, pršilka za vodo in pisalo. Vse potrebne pripomočke najdete v kategoriji Pripomočki.

 

Namestitev avto nalepke

 

Površina, na katero boste namestili nalepko, mora biti popolnomačista in suha. Nalepko razvijte na ravno in čisto podlago in s priloženim aplikatorjem za glajenje močneje pogladite nalepko po vsej površini. Na mesto namestitve razpršite vodo z razpršilko. Previdno odstranite nalepko z prenosno folijo iz podlage. Nalepite nalepko na želeno mesto, ki ste ga poškropili z vodo. V naslednjem koraku z priloženim aplikatorjem previdno izpodrinite vse nastale zračne mehurčke nato pustite nalepko nekoliko časa da se le ta prilepi na podlago. V zadnjem koraku je potrebno le še odstranit prenosno folijo, ki prekriva Vašo avto nalepko. Priporočeni pripomočki za namestitev: Orafol PVC aplikator z klobučevino ali klobučevinasta gladilka ali Orafol PVC aplikator,  olfa nož, zaščitni krep trak, meter, pršilka za vodo in pisalo. Vse potrebne pripomočke najdete v kategoriji Pripomočki.

 

 

Pomembno!

Za vse nalepke iz naše ponudbe velja, da morajo bit površine nameščanja, suhe, čiste, ravne in nemastne. V kolikor ste sveže pobarvali stene priporočamo, da nalepke namestite šele 3-4 tedne po barvanju, da se barva dodobra posuši. Na novo lakirane stene se naj sušijo vsaj 5 tednov pred namestitvijo nalepk. Nalepke se ne prilepijo na nobene oljnate barve, barve ki vsebujejo silikon, latex in druge mastne sestavine. V primeru, da ne poznate sestavo barve se pred namestitvijo nalepke o sestavi barve posvetujte z prodajalcem kjer ste kupili barvo. Stenske nalepke brez težav namestite na klasične barve (jupol, jupol trend...), skratka na vse barve izdelane na osnovi vodne disperzije.Advertising
Advertising
Advertising
Naročilo