Namestitev stenske nalepke

 Namestitev stenske nalepke 1

1.KORAK

Previdno dvignite stensko nalepko do mesta namestitve in jo z robom, ki ste ga prej odlepili zalepite na označeno mesto. Priporočamo, da jo dodatno fiksirate s samolepilnim maskirnim trakom.

Začnite počasi in enakomerno na obeh straneh (čim bliže podlagi) proti tlom odstranjevati zadnji sloj. Pri tem z aplikatorjem sproti gladite stensko nalepko, ki je že odstranjena iz zadnjega sloja tako da je le-ta gladka in prilepljena na podlago.

 

 Namestitev stenske nalepke 2

2.KORAK

Prosojno folijo začnite odstranjevati na vrhu, enakomerno na obeh straneh. Pri tem bodite pazljivi da je stenska nalepka dobro prilepljena na podlago. Z odstranitvijo prozorne folije je namestitev stenske nalepke končana.

Nadaljujte tako dokler ne odstranite vsega zadnjega sloja, da vam na podlagi ostane samo stenska nalepka na kateri. Z aplikatorjem nato še enkrat pogladite stensko nalepko, da je le-ta povsem prilepljena na podlago.

 

Kratka navodila

Površina, na katero boste namestili stensko nalepko, mora biti ravna, čista, suha in ne mastna. Nalepko razvijte na mizo, da bo zadnja stran obrnjena proti vam in počakajte, da se nekoliko zravna. Z priloženim aplikatorjem močneje pogladite po vsej zadnji površini. Z zgornje – zadnje strani odlepite nekaj centimetrov nosilnega sloja in ga prepognite. Nalepite na prej označeno mesto in nato počasi odstranjujte zadnji sloj, istočasno pa drgnite z aplikatorjem po zgornjem sloju. Ko končate, odlepite zgornji sloj (prozorni), začnite na vrhu.

Lepila nalepke se ne dotikajte s prsti, ker ga s tem slabite. Stenske nalepke so namenjene samo za notranjo uporabo. Podlaga nameščanja mora biti trda, ravna, čista in suha. Za glajenje uporabite samo priložen Oracal aplikator, da preprečite poškodbe nalepke.

Za vse informacije smo dosegljivi po e-pošti: info@trendom.si ali po telefonu: